Historiske referanser

Postens Godssenter v/Liv Ellen Berg (mail til agenten) historiske referanser til terningkast 6 fra Posten godssentral

“…dette var helt utrolig bra. Folk var kjempefornøyde, og på evaluerings-skjemaet som de kunne bemerke fra 1-6 fikk yann-robert bare 6`ere… ja han fikk faktisk noen 10`ere også.

Hils å takk for suveren opptreden.”

 


 

BASWARE
“Takk for en latterlig opplevelse hos Basware! Som sunnmøring kan eg berre seie: “-Steikje bra show”, det er første gang eg har opplevd at folk ler slik at salen rister – på et betonggolv!”

 


 

NorSpar as (Levanger) Frank Olsen, daglig leder

Vi har tidligere benyttet diverse humorister, men yann-robert`s opptreden under vårt KickOff i januar overgikk alle våre forventninger – og fremstår i absolutt særklasse! Dette er det beste vi har hatt av underholdning. Jeg anbefaler ham på det sterkeste, da dette garantert gir suksess! Vi har selv allerede besluttet å benytte yann-robert ved flere anledninger!”

 


 

Best Stasjon AS v/dgl leder Alexander Münster

“Et fyrverkeri av et foredrag. Henriksen overbeviste alle i salen med sitt varierte og engasjerende foredrag. Best har gode tradisjoner med dyktige foredragsholdere, men yann-robert overgår dem alle. Faglige gode poenger pakket i lun humor tok salen med storm. Vi har sjelden fått trimmet våre lattermuskler mer. Vi kan på det sterkeste anbefale yann-robert, det vil bli en opplevelse dere sent vil glemme!”

 


 

KRIMINALOMSORGEN

Et strålende show!! Sjelden at lattermusklene mine er støle:-) Fantastisk!!!

Tor-Martin Pettersen tlf. 99370275

 


 

Lavangen kommune.

Hei Yann–Robert.

Hadde dessverre ikke anledning til å delta på kommunefesten slik at jeg fikk opplevd din opptreden live. Har imidlertid fått utrolig mange henvendelser med entusiastisk omtale av ditt show.

Fikk forresten en tilbakemelding fra en person som hadde vært tilstede og som vurderte å saksøke Lavangen kommune for påført lidelse. Årsaken til dette var at han hadde ledd så kraftig og så lenge at han hadde smerter i mageregionen i mange dager etterpå.

Erling Hanssen

Rådmann

Mobiltelefon : 48 18 09 18

Fasttelefon  : 77 17 65 10